Subsea 7: Kontrakt og oppgraderinger

av | 10. oktober 2018 | Annet, Norske aksjer

Subsea 7 fortsetter å melde stadig om nye kontrakter. Denne gangen er det en «sizeable EPCI» kontrakt offshore Ghana med Tullow. Kontrakten ventes å bli utført i løpet av 2020. En «sizeable kontrakt» impliserer en størrelse på 50-150 millioner dollar. I forrige uke meldte de om en tilsvarende kontrakt i Mexicogulgen med Fieldwood Energy med utførelse i 2019.

Kursen i selskapet har utviklet seg noe skuffende i forhold til andre oljeserviceselskaper. Spesielt med tanke på at den er blitt fremhevet av flere meglerhus og investorer som en favoritt. I går oppgraderte Kepler Chevraux kursmålet i aksjen fra 150 til 160 kroner. I dag høynet Barclay kursmålet fra 140 kroner til 185 kroner og Societe General hevet kursmålet fra 125 til 150 kroner.

Det som har holdt kursen noe ned er i følge Barclay frykt for at estimatene for 2019 har vært høye. Meglerhuset tror at estimatene etter hvert har kommet på realistiske nivåer og at risikoen for nye skuffelser dermed er redusert.

De nøkterne analytikerne i DNB har en forventning til EBITDA for neste år på i overkant av 600 millioner USD og en EPS på 54 cent eller ca 4,5 NOK. 

 

 

 

 

 

 

 

Blogglistenhits

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert og få gratis tips om norske og globale aksjer rett i din innboks. Ingen SPAM - kun innsikt.